מתכון לפסטה ברוטב עגבניות

 
 
עודכן 10:27 06/05/2010

ארז קומרובסקי מכין מנה מיוחדת לצהריים - פסטה עם גבינות ורוטב עגבניות עשיר בטעמים וניחוחות

 
 
 
 
 

חומרים:

חבילת פסטה מסוג חונק כמרים או פטוצ'יני

1 ק"ג עגבניות בשלות

2 כפות ערק

חצי כוס שמן זית

150 גר' גבינת עזים בשלה

פלפל לבן גרוס טרי

עלי אורגני טריים

3 שיני שום קצוץ דק

כוס זיתי קלאמטה מגולענים

 

אופן הכנה:

1. מחממים סיר עם מים לבישול הפסטה.

2. צורבים את העגבניות במחבת ברזל עם מלח גס עד שהן מתמרכזות בטעמן והופכות להיות בטעם מעושן קלות.

3. קוצצים את העגבניות הצרובות (אחרי שקולפים כמובן).

4. מחזירים את העגבניות שקצצתם לתוך מחבת רחבה ומוסיפים להן שמן זית, שום קצוץ וזיתים קלאמטה.

5. מוסיפים את הערק ומבשלים מס' דק'. בינתיים מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים.

6. מוסיפים לרוטב שבמחבת. מפזרים מלמעלה את עלי האורגני הטריים ואת גבינת העזים המגורדת ומגישים.

 

מתכון לפסטה עם עגבניות שרי ובזיליקום >>

מתכון לפסטה עם רצועות חזה עוף >>

מתכון ללזניה עם פטריות וגבינות >>

טיפים קטנים ומתכונים גדולים עם פסטה >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.