מתכון לחצילים קלויים עם יוגורט

הדפס
 
 
עודכן 10:32 06/05/2010

מנת פתיחה משגעת שהולכת נהדר עם לחם פריך - חצילים קלויים ברוטב יוגורט עם עשבי תיבול

 

מצרכים:

3-4 חצילים בלאדי/איטלקיים

1-1.5 כוסות יוגורט עיזים סמוך

חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק

4-5 כפות שמן זית עדין

1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח ים גס

3 כפות לימונים כבושים קצוצים דק

1-2 כפות צלפים במלח קצוצים דק

 

אופן הכנה:

1. קולים את החצילים על הגחלים עד שמוכנים (8 דק' לערך) מקלפים ומסדרים את בשר החצילים הקלויים על צלחת הגשה.

2. מערבבים את היוגורט עם הצלפים והלימונים הכבושים, מוסיפים ליוגורט את הפלפל הירוק החריף והבצלים הירוקים הקצוצים.

3. בודקים אם צריך להוסיף מלח (הלימונים הכבושים והצלפים מלוחים) ושופכים על בשר החצילים. 

4. מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.

 

מתכון ללזניה חלבים עם חצילים ועגבניות >>

מתכון לחצילים קלויים ברוטב עגבניות >>

מתכון למאפה חצילים עם גבינות >>

מתכון לחצילים ממולאים באורז ושעועית >>

 

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.