מתכון לקארפצ'ו עם אבוקדו

 
 
עודכן 07:50 13/05/2010

קארפצ'ו עדין של דג פארידה מוגש עם אבוקדו, לימונים ושמן אגוזים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 דג פארידה טרייה במשקל 1.5 ק"ג

2 אבוקדו בשלים

3-4 כפות שמן אגוזים

פילה לימונים מ- 3 לימונים בשלים גדולים

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס

חצי כוס עלי שמיר טרי

 

אופן הכנה:

1. מורידים את העור של הדג. פרוסים לפרוסות דקיקות ומסדרים על צלחת הגשה.

2. בעזרת כפית מניחים על כל פרוסת פארידה חתיכת אבוקדו קטנה.

3. מטפטפים מיץ לימון על האבוקדו ומפזרים בין פרוסות הדג את פילה הלימונים.

4. מניחים מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי מלמעלה, מפזרים את עלי השמיר בעדינות ומטפטפים בזהירות מעל האבוקדו את שמן האגוזים. מגישים מיד.

 

מתכון לדג בציפוי אגוזים, פטרוזיליה ושומשום >>

מתכון לדג סלמון עם תבשיל עדשים >>

מתכון לדג סלמון ברוטב אסייתי של צ'ילי וטריאקי >>

לכל מתכוני הדגים ופירות ים >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.