מתכון לעוגת גבינה קלאסית

 
 
עודכן 09:39 13/05/2010
אוכל נענע 10

בלי הרבה שכבות, הקצפות או מילויים מסובכים - עוגת גבינה אפויה קלאסית שהולכת נהדר לצד פירות העונה

 
 
 
 
 

תבנית 28 + 1 תבנית  אינגליש קייק

 

מצרכים:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%

גביע גבינת נפוליון 
2 גביעי שמנת
6 ביצים מופרדות (מספר 2)
2 כוסות סוכר (אחד לקרם חלבונים ואחד לחלמונים עם הגבינה)
2 שקיות סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

אופן ההכנה
- משמנים במרגרינה את התבניות.
- מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
- בקערה נפרדת: מערבבים חלמונים, קורנפלור ,סוכר וניל, גבינות וכוס הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת אחידה.

- מוסיפים את הקצף לקערת הגבינה בשלוש פעמים בתנועות עטיפה.
- מכניסים לתנור החם בחום של 220 מעלות בתוך אמבט מים חמים, עד שהעוגה נראית ממש מוכנה.

- מורידים את החום ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
- כאשר העוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים כחצי שעה בתנור סגור וכבוי.

- ניתן להכין תחתית פירורי ביסקוויטים ולאפות את העוגה על הבסיס.

(טוחנים חבילת ביסקוויטים, מוסיפים 50 גרם חמאה ומשטחים את התערובת על תבנית העוגה)

 

המתכון באדיבות יריד האוכל של דיזנגוף סנטר הפועל בימי חמישי בין השעות 12:00-20:00 וימי שישי בין השעות 10:00-16:00.

 

כל הטיפים להכנת עוגת גבינה משולמת >>

מתכון לעוגת גבינה עם פירורים ללא סוכר >>

מתכון לעוגת גבינה בציפוי שוקולד מריר >>

מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן >>

לכל מתכוני שבועות >>

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.