מתכון לפסטה ארבע גבינות

 
נמס בפה
נמס בפה צילום: יח"צ
 
עודכן 15:34 13/05/2010

פסטה קלילה ומהירה עם רוטב אלוהי של ארבע גבינות. אל תשכחו להוסיף שום ואגוז מוסקט, שיוסיפו לטעם ולארומה

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם פסטה פנה מבושלת אלדנטה

1 כוס שמנת מתוקה

50 גרם גבינת פרמזן

50 גרם גבינת רוקפור

50 גרם גבינת מוצרלה

50 גרם חמאה

1 כפית שום

מעט אגוז מוסקט

מלח

  

אופן הכנה:

- ממיסים את החמאה על מחבת, מוסיפים את השום והשמנת המתוקה.

- לאחר שהתערובת רותחת מוסיפים את הגבינות.

- מחכים עד שהרוטב יסמיך, מוסיפים את התבלינים ויוצקים על הפסטה.

 

מתכון לניוקי ברוטב שמנת >>

פסטה בגיבנת עיזים >>

מקרוני אנד צ'יז >>

לזניית פטריות וגבינות >>

פסטה עם כדורי בשר >>

מחפשים מתכון?

 

באדיבות יריד האוכל, דיזנגוף סנטר.

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.