מתכון לקיש בצל

 
להתאהב כל פעם מחדש
להתאהב כל פעם מחדש צילום: יעקב הררי
 
עודכן 15:48 13/05/2010

הכירו את אחד הקישים הפופולארים ביותר ואחד הטעימים שבהם - קיש בצל. עמי ברתיני שביט מוסיף לו גם כוסברה, אבל זה בד"כ עניין של טעם אישי

 
 
 
 
 

תבנית פיירקס בגודל 26

מצרכים לבצק:

1.5 כוסות קמח

120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

½ כפית מלח

¼ כפית סוכר

2 כפות מי קרח

כמה טיפות מיץ לימון

 

אופן הכנת הקלתית:

1.מעבדים את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מידי).

2.מרדדים בתבנית בקוטר 26 ומקפיאים.

3.אופים אפייה מקדימה של כ- 15 דקות עד שמזהיב.

 

מצרכים למלית:

5 בצלים מאודים         

100 גרם גבינה צהובה

250 גרם גבינה 9%

2 כפות שטוחות קמח

1/2 כפיות אבקת אפיה

3 ביצים

1 כפית מלח

1/4 כוס כוסברה קצוצה

1/4 כפית אגוז מוסקט 

 

אופן הכנה:

1. מערבבים היטב את כל החומרים ומוזגים על הקלתית.

2. אופים בחום 175 מעלות כ - 35 דקות.

 

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה וגבינות >>

מתכון לפשטידת בצל >>

לזניית פטריות וגבינות >>

פטריות ממולאות גבינת עזים >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.