מתכון לקציצות תרד וגבינה בולגרית

 
שבועות בדקות ספורות
שבועות בדקות ספורות צילום: שי אפגין
 
עודכן 07:09 18/05/2010

אחרי הקישים והפשטידות כדאי לעשות מקום גם לקציצות. והפעם - קציצות תרד עם גבינה מלוחה מעודנת, פשוטות וקלות להכנה

 
 
 
 
 

חומרים:

חצי קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס

250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%, מפוררת בידיים

1 כף קמח

3 ביצים

1/4 - 1/2 כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט קינמון

קורט פלפל אנגלי גרוס

שמן קנולה לטיגון

 

אופן הכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומגישים חם/קר.

 

המלצת השף:

1.לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).

2.להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

 

כל סודות הקיש >>

מתכון החודש - פשטידת בצל >>

קיש ברוקולי >>

קיש גבינות ורוזמרין >>

פשטידת פלפל וגבינות >>

מחפשים מתכון?

 

באדיבות שף מחלבת "משק צוריאל", ברק חורש.

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.