מתכון לקרפצ'יו עגל

 
דק ועדין
דק ועדין צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 06:17 22/05/2010

ארז קומורובסקי לוקח את שייטל העגל ומכין ממנו קרפצ'יו מושלם בתוספת חריפות מעודנת

 
 
 
 
 

חומרים:

חצי ק"ג שייטל עגל נקי

חופן עלי רשאד שטופים ומיובשים

חופן זייתי טאסוס מגולענים וקצוצים דק

לימון בשל

פלפל ירוק חריף קצוץ דק (ללא גלעינים)

שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

 

אופן הכנה:

פורסים את השייטל לפרוסות דקות. משטחים בעזרת החלק השטוח של להב סכין גדולה. מניחים על צלחת הגשה. מפזרים מלמעלה את מלח הים בזהירות ומטפטפים מיץ לימון. מפזרים את הזיתים הקצוצים, הפלפל הירוק החריף שקצצתם ואת עלי הרשאד. מטפטפים שמן זית בנדיבות ואוכלים.

 

חזה עוף עם אפונה וכרישה >>

הלחמניות של ארז קומורובסקי >>

חביתה עם עלי סלק ושומר >>

תבשיל עוף ומנגולד >>

עוף בדבש וצ'ילי >>

פירה של שורש סלרי >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.