מתכון לפילה עגל בבצק

 
עגל בסרקופג בצק
עגל בסרקופג בצק צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 06:28 22/05/2010

פילה עגל צרוב עם תבלינים שנח לו במעטפת בצק, מוגש בליווי רוטב פטריות

 
 
 
 
 

חומרים:

 

פילה עגל נקי

כף גדושה של פלפל ירוק

כף גדושה של פלפל אדום

כף שטוחה של זירעוני חרדל

מלח ים גס לפי הטעם. הכול כתוש במכתש עלי

 

לבצק:

1 ק"ג קמח אורגני מנופה

כוס שמנת סויה

3 כוסות ערמונים קלופים קצוצים דק

2.5-3 כוסות מים מינרלים קרים

5 חלמונים

1 ורבע כפות מלח ים דק

30 גר' שמרים טריים

 

לציפוי הבצק:

ביצה מדוללת במים

כוס ערמונים טחונים בינוני דק

 

אופן הכנה:

1.מצפים את הפילה בתערובת הפלפלים וזירעוני החרדל. צורבים במחבת ברזל גדולה עם מעט שמן זית 3 דק' מכל צד. מניחים על רשת להתקרר לטמפ' החדר.

2.מכינים את הבצק במערבל בצק ע"י לישת כל החומרים יחד. מניחים לתפוח בקערה משומנת כשעה.

3.פותחים את הבצק למלבן גדול. מניחים במרכזו את הפילה וסוגרים לגליל יפה. מקשטים את גליל הבצק ברצועות בצק ומתפיחים כחצי שעה. מורחים בביצה ומפזרים מעל את הערמונים הטחונים.

4.אופים בתנור מחומם מראש על אדים בטמפ' של 180 מעלות כ-25 דק'. מגישים מיד עם ראגו פטריות.

 

חזה עוף עם אפונה וכרישה >>

הלחמניות של ארז קומורובסקי >>

חביתה עם עלי סלק ושומר >>

תבשיל עוף ומנגולד >>

עוף בדבש וצ'ילי >>

פירה של שורש סלרי >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.