עוגיות מקרון במילוי וניל

 
אלגנטים על הצלחת
אלגנטים על הצלחת צילום: מיכל ודקל
 
עודכן 07:25 25/05/2010

למרות שנראה כי הכנת המקרונים היא עניין מסובך ויקר, חומרי הגלם פשוטים למדי וגם ההכנה עצמה אינה דורשת כוחות על מיוחדים. היכונו לביאת המקרונים

 
 
 
 
 

חומרים למקרונים:

250 גרם חלבון (מ-8 ביצים מס' 2)

¼ 1 כוסות סוכר

400 גרם אבקת סוכר

400 גרם שקדים מולבנים טחונים

 

אופן הכנה:

1. לנפות יחד אבקת סוכר ושקדים טחונים

2. להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב

3. להוסיף את תערובת אבקת הסוכר והשקדים לחלבון ולערבב בעדינות

4. לזלף על נייר אפיה עיגולי מקרן

5. לאפות 10 דקות בחום 220 מעלות

 

מילוי וניל:

250 מ"ל שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד לבן

1/2 כוס סוכר

1 מקל וניל

80 גרם חמאה

 

אופן הכנה:  

1.להרתיח שמנת וסוכר יחד עם מקל וניל חצוי לאורכו, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד לבן ולערבב עד שייצא חלק

2.להוסיף חמאה ולערבב שוב

3.לקרר במקרר, לשים בשקית זילוף. לזלף על עוגייה אחת מילוי ולהדביק עוגייה שנייה.

 

באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

מקרונים צבעוניים במילוי שוקולד >>

עוגיות חמאה מסוכרות של מיקי שמו >>

עוגיות חמאה וריבה לטבול בקפה >>

בואו לבדוק כמה זה 400 גרם אבקת סוכר >> 

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.