מתכון לפסטה טלה

 
ניתן להימנע מהוספת השמנת
ניתן להימנע מהוספת השמנת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:08 29/05/2010

ארז קומורובסקי מכין לנו פסטה פנה עם בשר טלה קצוץ דק, בליווי פלפל, שום ובזיליקום, ליצירת ארומה נפלאה לשבת

 
 
 
 
 

חומרים:

חבילת פסטה ברילה (פנה)

600 גר' בשר צלעות טלה קצוץ דק בסכין

2-3 כרישות קצוצות דק

4 שיני שום פרוסות דק

חופן עלי בזיליקום קצוצים

פלפל לבן גרוס טרי

קורט פלפל אנגלי גרוס דק

מספר כפות שמן זית

כוס שמנת אלפרו

חצי כוס אגוזי מלך קלויים

 

אופן הכנה:

1.מחממים מים מינרלים בסיר גדול לבישול הפסטה.

2.מטגנים על אש בינונית במחבת רחבה עם תחתית עבה את הכרישות עד שהן הופכות שקופות.

3.מוסיפים את בשר הצלעות שקצצתם ומגבירים את הלהבה. מתבלים בפלפל לבן ופלפל אנגלי ומערבבים בכף עץ עד שהבשר מטוגן מכל צדדיו. מוסיפים את שיני השום, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מבשלים עוד מספר דקות.

4.בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט שמן זית ומלח. מסננים ומוסיפים למחבת עם הטלה.

5.מפזרים מלמעלה עלי בזיליקום קצוצים ואגוזים קלויים ומגישים מיד.

 

חזה עוף עם אפונה וכרישה >>

הלחמניות של ארז קומורובסקי >>

חביתה עם עלי סלק ושומר >>

תבשיל עוף ומנגולד >>

עוף בדבש וצ'ילי >>

פירה של שורש סלרי >>

מחפשים מתכון? 

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.