מתכון לסינטה טלה צרובה

 
לאוהבי בשר מושבעים
לאוהבי בשר מושבעים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:19 29/05/2010

סינטה של בשר טלה בליווי עלי טימין וערק, על מצע רענן של עלי נענע ובזיליקום

 
 
 
 
 

חומרים:

סינטה טלה נקייה

מספר ענפי טימין טרי

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס

3-4 כפות שמן זית

2 כפות ערק

 

למצע:

עלי רשהאד/גרגר הנחלים

עלי נענע

עלי בזיליקום

רבעי לימון

 

אופן הכנה:

1.מרטיבים את הסינטה טלה בערק ובשמן זית. קוצצים דק את עלי הטימון ומדביקים על הסינטה עם הפלפל הלבן הגרוס. אל תפחדו, שימו הרבה פלפל לבן.

2.צורבים את הסינטה על גריל פחמים מספר דקות מכל צד, עד שהיא הופכת ורודה. מורידים מהגחלים ומניחים להתקרר מספר דקות ומגישים על מצע עשבים טריים עם רבעי לימון.

 

מתכון לפסטה סלק >>

כרובית וברוקולי בבלילת בירה >>

פיצה עם תרד וגבינה בולגרית >>

חלה בתוספת כרישה >>

חצילים בדבש >> 

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.