מתכון לחלקי טלה על ווק

 
דברים שארז יודע
דברים שארז יודע צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:28 29/05/2010

משתמשים בכבד, לב וכתף של בשר טלה, מבשלים במחבת ווק ומגישים לצד אורז דביק

 
 
 
 
 

חומרים:

100 גר' כתף טלה קצוץ

50 גר' לב טלה פרוס דק

70 גר' כבד טלה פרוס דק

צרור פטרוזיליה קצוץ

1/2 בצל סגול/לבן פרוס דק

גבעול בצל ירוק קצוץ דק

כף פלפל שטה קלוי וכתוש

כף אורז קלוי וכתוש

3-4 כפות רוטב דגים

3-4 כפות לימון סחוט

2 כפות שמן טיגון

 

אורז דביק:

1/2 ק"ג אורז דביק מושרה במים 3-4 שעות

1 סיר אידוי

1 סלסלת קש לאיפסון האורז הדביק

 

אופן ההכנה:

1.שמים בווק/מחבת את השמן וקולים/מבשלים את הבשר. מעבירים לקערה, מוסיפים את רוטב הדגים, הלימון, הפלפל החריף והבצל. מערבבים, טועמים ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק.

2.מערבבים ומגישים לצד אורז דביק.

3.לפני כן: את האורז המושרה מאדים כ-15 דקות בסיר אידוי, הופכים פעם אחת לאחר 10 דקות.

 

חזה עוף עם אפונה וכרישה >>

הלחמניות של ארז קומורובסקי >>

חביתה עם עלי סלק ושומר >>

תבשיל עוף ומנגולד >>

עוף בדבש וצ'ילי >>

פירה של שורש סלרי >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.