מתכון למאפה ברוקולי מוקרם

 
עודכן 17:23 29/05/2010

מאפה קליל של ברוקולי עם גבינות ועשבי תיבול שהולך נהדר לצד סלט ירקות או כתוספת למנה העיקרית. לא אוהבים ברוקולי? החליפו בכרובית או בטטות

 
 
 
 
 
לא אוהבים ברוקולי? החליפו בכרובית
לא אוהבים ברוקולי? החליפו בכרובית

- הכי נוח לחלוט ברוקולי בכלי מכוסה במיקרוגל - הוא מתקבל אל-דנטה ובגוון ירוק עז.


חומרים ל-8 מנות אישיות:
1 ראש ברוקולי
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
1 כוס גבינות מגוררות או מפוררות מכל סוג שיש - פטה, ריקוטה או חריפה
1 שן שום כתושה
עלים מפוררים מגבעול תימין אחד
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט אגוז מוסקט מגורר טרי 

אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות. 
- חולטים את הברוקולי 2 דקות במיקרוגל או במים רותחים, מפרקים לפרחים קטנים ומניחים בתבנית או בתבניות. 
- מערבבים שמנת עם ביצים וגבינות ומתבלים בשום, תימין, מלח, פלפל ומוסקט. יוצקים על הברוקולי. 
- אופים כ-20 דקות לתבניות אישיות ועד 30 דקות למאפה גדול, עד שהבלילה מתייצבת ומזהיבה.

 

מתכון לקיש ברוקולי וגבינות >>

מתכון לתבשיל כרובית עם ברוקולי >>

מתכון לברוקולי עם נתחי סינטה >>

מתכון לברוקולי וכרובית בבלילת בירה >>

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.