מאפה גבינות ומתכון של סופלה שוקולד

 
טעים כמה שזה פשוט
טעים כמה שזה פשוט
 
עודכן 12:57 03/06/2010
אוכל נענע 10

רוצים להרשים את האורחים? שני מתכונים קלים ופשוטים להכנה. בחלקו העליון של התנור הכינו בצק עלים במילוי גבינות, ובתחתון הפתיעו עם סופלה שוקולד מענג

 
 
 
 
 

חומרים לבצק עלים במילוי גבינות:

בהגשה אישית
בהגשה אישית צילום: יח"צ
½ חב' בצק עלים (מוכנה ומופשרת במקרר)
חצי גביע (125 גרם) גבינת עיזים למריחה 5%
חצי כוס גבינת חלומי כבשים מגורדת
4 מלפפונים חמוצים (במלח) – מסוננים וחתוכים לטבעות
2 כפות קטשופ
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
3 עלי רוזמרין, קצוצים
למריחה: 1 ביצה טרופה

אופן הכנה:

- לפרוס את הבצק על משטח משומן ולחצותו לרוחב
- לחתוך את הבצק לריבועים בגודל כף יד
- לערבב בקערה את כל יתר החומרים ולהניח במרכז כל ריבוע כ- 2 כפיות מהתערובת
- לסגור כל ריבוע בצורת שקית הפתעה/שק כסף ולסדר על תבנית עם נייר אפיה
- למרוח את שקיות ההפתעה בביצה הטרופה
- להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ - 25 דקות. להגיש חם

לוח המרת מידות ומשקל>>
 

סופלה שוקולד עשיר

הכל עניין של רושם ראשוני
הכל עניין של רושם ראשוני צילום: יח"צ
מצרכים:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם סוכר
50 גרם קמח
3 ביצים

אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום גבוה
- טורפים את הביצים עם הסוכר במשך כשתי דקות
- ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה
- באיטיות רבה מערבבים את השוקולד המומס עם הביצים ומוסיפים את הקמח
- מוזגים את הבלילה לתוך ניירות אפיה מעוגלים או תבנית סיליקון מיוחדת למאפים קטנים
- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות
- מוציאים לאחר כעשר דקות אפייה

- ניתן להגיש עם גלידת וניל או לפדר באבקת סוכר

לוח המרת מידות ומשקל >>
רוצים לאפות שני מתכונים במקביל? בואו לגלות איך עושים את זה >>
 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות