מתכון לפיתות ביתיות מקמח מלא

 
אחרי שתטעמו את הגרסה הביתית לא תחזרו לפיתות הקנויות
אחרי שתטעמו את הגרסה הביתית לא תחזרו לפיתות הקנויות צילום: flickr yummyporky
 
עודכן 20:29 07/06/2010

תפוחות, ממכרות וקלות להכנה - פיתות ביתיות מקמח מלא שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

 
 
 
 
 

מצרכים ל-10 פיתות גדולות:

3 כוסות קמח מלא אורגני
2 כוסות מים מינרליים פושרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
20 גרם שמרים טריים
1-2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים, חוץ מהשמן, בקערה ולשים 12-10 דקות. מכסים ומתפיחים שעתיים. 
- מחלקים את הבצק ל-10 כדורים קטנים, מורחים אותם בשמן זית ומניחים להם לתפוח שעה נוספת.

- מרדדים את הכדורים לפיתות דקות ומניחים להתפחה חצי שעה.
- אופים כמה דקות על צד אחד, עד שהפיתות מתנפחות, הופכים ואופים על הצד השני עד שהפיתות מוכנות.

טיפ: מומלץ להרטיב את הפיתה במעט מים ולבזוק שומשום שחור לפני האפייה.

 

המדריך המלא להכנת בצק שמרים

מתכון ללחם עם חצילים וגבינת פטה

מתכון ללחמניות שיפון עם אגוזים וצימוקים

מתכון למקלות לחם עם זיתים וגבינה

 

מחפשים מה לנגב עם הפיתה? נסו את אלה:

מתכון להכנת חומוס ביתי

מתכון לטחינה אדומה וירוקה

מתכון להכנת מטבוחה

 

 
עוד כתבות במדור לחם ומאפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.