מתכון לקינוח תותים בכוס

 
שטרויזל תותים מענג
שטרויזל תותים מענג צילום: דן פרץ
 
עודכן 06:48 09/06/2010

מינימום מצרכים מקסימום טעם ויופי - בצק פירורים פריך עם שכבת קצפת אוורירית ופרוסות תותים עסיסיות

 
 
 
 
 

חומרים לבצק שטוריזל:

2 כוסות  קמח

2 כוסות אבקת שקדים

כוס ורבע סוכר

חצי חבילה חמאה

 

אופן הכנת הבצק:

1. מערבבים את כל החומרים ביחד עד קבלת בצק פירורי.

2. אופים בתנור למשך 10-15 דקות עד לקבלת פירורים זהובים

 

חומרים להכנת רוטב תותים:

250 גרם תותים

חצי כוס סוכר

 

אופן הכנה:

1. מכניסים את כל החומרים לקערת ערבוב (פרט ל-5 תותים). מכסים בנייר כסף ומבשלים מעל בן מרי למשך 25 דקות.

2. מניחים בכוס 4-5 תותים פרוסים, מניחים מעל את בצק הפרורים ושופכים את רוטב התותים מעל.

3. ניתן להוסיף קצפת מעל התותים.

* אפשר להחליף את התותים בדובדבנים או כל פרי אחר לבחירתכם.

 

המתכון באדיבות מסעדת MEAT BAR

 

מחפשים עוד קינוחי פירות? נסו את אלה:

מתכון לעוגה בחושה עם שזיפים

מתכון לעוגת משמשים הפוכה

מתכון לעוגת בננות הפוכה

מתכון לעוגת גבינה בכוס עם תפוחים

מתכון לעוגת גבינה הונגרית עם אוכמניות

 

 

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.