מתכון לשניצל עם פירה

 
שניצל ופירה - השילוב האולטימטיבי
שניצל ופירה - השילוב האולטימטיבי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 09:35 17/06/2010

ארוחת צהריים מענגת - שניצלים זהובים בציפוי פנקו בתוספת פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

חומרים:

10 תפו"א בינוניים

חצי כוס שמן זית

כף זירעוני שומר כתושים

פלפל לבן גרוס

מלח ים גס

חבילת עלי רשאד קצוצים גס

 

חומרים לשניצלים:

4 חזה עוף פרוס לשניצל דק

2 ביצים טרופות

מלח ים גס

רבע כוס זירעוני חמניות

חצי כוס פירורי לחם יפניים (פאנקו)

חצי כוס קורנפלקס בטעם טבעי

שמן זית לטיגון

 

אופן הכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שהם מתרככים.

2. מועכים יחד עם שמן הזית, עלי הרשאד, הפלפל הלבן, זירעוני השומר ומתבלים במלח.

3. בינתיים מחממים מחבת ומצפים את השניצלים, ראשית בביצים הטרופות ואח"כ בתערובת זירעוני החמניות, פירורי הלחם והקורנפלקס.

4. מטגנים את השניצלים בשמן זית במחבת רחבה ומגישים עם הפירה.

 

שלל מתכונים לבקר מוקפץ

מתכון לכדורי בשר במגוון רטבים

מתכון לפרגיות עם אורז

מתכון לנתחי עוף עם ברוקולי

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.