מתכון לקציצות דגים עם פול

 
קציצות דגים פיקנטיות עם פול
קציצות דגים פיקנטיות עם פול צילום: ערוץ 10
 
עודכן 14:00 01/07/2010

ארז קומרובסקי ואידי מכינים קציצות דגים חריפות עם פול ירוק ורוטב עגבניות פיקנטי

 
 
 
 
 

מצרכים לתערובת הקציצות:

1 קילו פילה דג בורי

צרור כוסברה קצוצה

צרור פטרוזיליה קצוצה

2 כפות פירורי לחם

1/2 כפית פפריקה חריפה

4 כפות שמן זית

1 שן שום כתושה

1  בצל סגול, קצוץ

1 כפית כמון

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

 

מצרכים לרוטב עגבניות:

2 עגבניות מגוררות

1 שן שום קצוצה

1/2 בצל לבן, קצוץ

2 כוסות פול טרי קלוף

צרור כוסברה קצוצה

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כפית אריסה פיקנטית

1 כוס ציר דגים (או ציר ירקות)

מלח

פלפל שחור

1 כפית כורכום

פפריקה חריפה

4 כפות שמן זית

1 פלפל אדום יבש חריף, בשלמותו

 

אופן הכנה:

- מעבירים במטחנת בשר את כל 'המצרכים לתערובת הקציצות' ומכניסים למקרר.

- הכנת הרוטב: מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים.

- מוסיפים את העגבניות, פטרוזיליה, כוסברה, מלח , פלפל שחור, כורכום, פלפל יבש ופפריקה חריפה.

- מערבבים היטב, מוסיפים את ציר הירקות או הדגים ומביאים לרתיחה .

- מוסיפים את הפול החלוט. מבשלים.

- במקביל יוצרים קציצות מהתערובת המוכנה ומוסיפים לסיר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות עם מכסה.

- מגישים עם לחם טרי.

 

מתכון לברבוניות מטוגנות עם רוטב

מתכון לדג סלמון ברוטב סויה ודבש

מתכון לפילה דג בס במילוי חציל קלוי

מתכון לפילה פורל על מצע של עלי גפן

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.