מתכון לעוגת גבינה ושוקולד

 
השילוב המושלם בין שוקולד וגבינה
השילוב המושלם בין שוקולד וגבינה
 
עודכן 14:00 01/07/2010

דודו אוטמזגין מכין רולדה במילוי גבינת שמנת וציפוי של גאנש שוקולד

 
 
 
 
 
רולדה שוויצרית
רולדה שוויצרית צילום: יח"צ

מצרכים לרולדה:

4 ביצים

1/2 כוס (120 גרם) סוכר

3/4 כוס (100 גרם) קמח

 

מצרכים למילוי גבינה:

1 ו-1/2 מיכלי (400 גרם) שמנת להקצפה 32%

2 גביעי (500 גרם) גבינה לבנה 9%

1 ו-3/4 (160 מ"ל) חלב

1/2 כוס (80 גרם) סוכר

1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

 

לציפוי (גנאש):

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 32%

200 גרם שוקולד מריר

 

אופן הכנת הרולדה:

1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.

2. לאחר ההקצפה מוסיפים את הקמח בצורת עטיפה.

3. מורחים את תערובת הרולדה על מגש עם נייר אפייה.

4. אופים בטמפ' 200 מעלות במשך 10 דקות.

5. קורצים 2 עיגולים בקוטר 24 (יותר קטן מהרינג) ומורחים שוקולד גנאש (שוקולד ושמנת מומסים ביחד).

 

אופן הכנת תערובת הגבינה:

1. מערבבים את הגבינה, החלב והסוכר בקערה בעזרת מטרפה ידנית.

2. מקציפים את השמנת מתוקה, הקצפה קלה ומקפלים לתערובת הגבינה.

 

הרכבת העוגה:

1. בתבנית עגולה קוטר 26 מניחים את הרולדה המצופה בשוקולד.

2. יוצקים מחצית מכמות הגבינה מעל הרולדה.

3. מניחים על גבי הגבינה תחתית מצופה נוספת.

4. יוצקים את שארית הגבינה.

5. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל- 24 שעות.

6. מכינים את ציפוי הגנאש: מחממים על הגז את השמנת מתוקה עד להרתחה, יוצקים לקערה עם שוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.

7. יוצקים על העוגה הקפואה. מכניסים לקירור.

 

מתכון לאצבעות שוקולד מריר 

מתכון לטירמיסו - שכבות קרם שוקולד, קצפת ובישקוטים

מתכון לאלפחורס שוקולד

מתכון לממתק שוקולד של קרין גורן

מתכון לרוגעלך במילוי שוקולד

מתכון לפררו רושה תוצרת בית

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.