מתכון לסופלה גבינות ופטריות

 
סופלה גבינות תפוח ואוורירי
סופלה גבינות תפוח ואוורירי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 23:04 08/07/2010

אהרוני מכין סופלה תפוח ואוורירי עם גבינות ארומטיות ופטריות

 
 
 
 
 

מצרכים:

80 גרם חמאה

2 שקיות פטריות פורצ'יני יבשות

2 עלי מרווה קצוצים

3 כפות קמח

3 כוסות חלב חם

חצי כוס גבינת גרוייר

חצי כוס אמנטל

מאה גרם גבינה כחולה

5 ביצים מופרדות

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

 

אופן הכנה:

- משרים את הפטריות היבשות במים חמים לחצי שעה. סוחטים היטב וקוצצים דק מאד.

- שמים בסיר את החמאה ומטגנים את עלי המרווה והפטריות כשתי דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים כדקה.

- מוסיפים את החלב החם ומבשלים עד הסמכה. מורידים מהאש.

- מפרידים 5 ביצים לחלמונים וחלבונים.

- מערבלים פנימה את החלמונים, הגבינות והתבלינים.

- מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומערבלים פנימה.

- יוצקים לסיר קטן מרוח בחמאה ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

מחפשים עוד מתכוני גבינה? נסו את אלה:

מתכון לפשטידת כרובית ותרד

מתכון למאפה ברוקולי מוקרם

מתכון לפסטה ארבע גבינות

מתכון לקיש ברוקולי וגבינות

מתכון לעוגת גבינה קלאסית

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.