מתכון לסלסת פלפלים חמה

 
פילה דג עם רוטב פלפלים
פילה דג עם רוטב פלפלים צילום: יח"צ
 
עודכן 13:54 10/07/2010

סלסת פלפלים עם שום ובצל שהולכת נהדר לצד פילה דג או כממרח עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי כוס שמן זית קלאסי מעודן "עץ הזית"

2 פלפלים אדומים וצהובים

בצל לבן חתוך

3 שיני שום

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

1. יוצקים בסיר קטן חצי כוס שמן זית קלאסי מעודן "עץ הזית".

2. מוסיפים פלפלים אדומים וצהובים חתוכים גס, בצל לבן חתוך ושיני שום.

3. מבשלים 20 דקות על אש קטנה ומסננים מנוזלים.

4. טוחנים ומתבלים במלח ופלפל.

5. מומלץ להניח את הסלסה על פילה דג ולאפות בתנור.

 

המתכון באדיבות השף יואב בלימן ו"עץ הזית".

 
עוד כתבות במדור מתכון לבריאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.