מתכון לארטישוק מוקפץ עם שמן זית

 
ארטישוק מוקפץ עם שמן זית
ארטישוק מוקפץ עם שמן זית צילום: יח"צ
 
עודכן 14:02 10/07/2010

מנה ראשונה קלה להכנה וטעימה להפליא - תחתיות ארטישוק מוקפצות עם שמן זית ושיני שום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית ארומתי מודגש של "עץ הזית"

2 שיני שום

10 תחתיות ארטישוק חצויות

צרור טימין

מיץ מחצי לימון

2 כוסות מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

1. מחממים במחבת שמן זית ארומתי מודגש של "עץ הזית", 2 שיני שום, כ- 10 תחתיות ארטישוק חצויות וצרור טימין.

2. לאחר שתחתיות הארטישוק מקבלות צבע מוסיפים מיץ לימון, פלפל ומלח לפי הטעם.

3. מוסיפים למחבת כ- 2 כוסות מים ומבשלים כ-40 דקות.

4. מוציאים את תחתיות הארטישוק ומזליפים שמן זית ארומתי, מלח ופלפל.

 

המתכון באדיבות השף יואב בלימן ו"עץ הזית".

 
עוד כתבות במדור מתכון לבריאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.