מתכון לירקות מאודים בשמן זית

 
ברוקולי עם שום ושמן זית
ברוקולי עם שום ושמן זית צילום: יח"צ
 
עודכן 00:04 12/07/2010

התוספת האולטימטיבית לצד המנה העיקרית - שעועית וברוקולי אפויים בתנור עם שמן זית וניחוח שום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/4 קילו שעועית ירוקה נקייה

ראש ברוקולי מנוקה

4 שיני שום

צרור קטן של עלי מרווה וטימין

מלח ופלפל

שמן זית ארומתי מודגש "עץ הזית"

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה 1/4 קילו שעועית ירוקה נקייה, ראש ברוקולי מנוקה, 4 שיני שום, צרור קטן של עלי מרווה וטימין.

2. מוסיפים מלח ופלפל וכמות נדיבה של שמן זית ארומתי מודגש ומערבבים היטב.
3. מעבירים לתבנית ואופים כ -25 דקות ב- 200 מעלות.

 

המתכון באדיבות השף יואב בלימן ו"עץ הזית".

 
עוד כתבות במדור מתכון לבריאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.