מתכון לרוטב אלי אוליו

הדפס
 
פסטה עם רוטב אלי אוליו
פסטה עם רוטב אלי אוליו צילום: יח"צ
 
עודכן 00:15 12/07/2010

רוטב עדין שילווה כל סלט או פסטה - שמן זית בניחוח שום עם צ'ילי ופטרוזיליה

 

מצרכים:

כוס שמן זית קלאסי מעודן של "עץ הזית"

6 שיני שום

כפית פלפל צ'ילי יבש

צרור קטן של פטרוזיליה

מלח

פלפל

פסטה מבושלת

 

אופן ההכנה:

1. מחממים על אש נמוכה כוס שמן זית קלאסי מעודן ביחד עם שיני השום וכפית פלפל צ'ילי יבש.

2. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה קצוצים דק ומכבים את האש.

3. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פסטה.

4. מומלץ להוסיף פרמז'ן מגורר בארוחה חלבית.

 

המתכון באדיבות השף יואב בלימן ו"עץ הזית".

 
עוד כתבות במדור מתכון לבריאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.