מתכון לעוגיות שיבולת שועל

 
עוגיות שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל צילום: יח"צ
 
עודכן 10:24 12/07/2010

עוגיות בריאות עם שיבולת שועל, שקדים טחונים ופקאנים

 
 
 
 
 

מצרכים:

170 גר' קמח מלא (1 כוס)
1/4 שקית א.אפיה (3 גר')
300 גר' סוכר חום כהה
1 ביצה
1 חלבון
150 גר' מרגרינה 'עץ הזיץ' מופחתת שומן וקלוריות לאפיה
2 כפות חלב (10 גר')
1 תמצית וניל
130 גר' קוואקר - טחון במעבד מזון
100 גר' שקדים טחונים
אגוזי פקאן לקישוט

 

אופן הכנה:

1. מערבלים במיקסר את הסוכר החום למשך כ-30 שניות , מוסיפים את המרגרינה ומערבלים עד להומוגניות (מרקם אחיד).
2.מוסיפים את הביצה, החלב והווניל במהירות בינונית ומיד עוצרים את המיקסר.
מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבלים במהירות איטית עד להומוגניות
3. בעזרת כפית או שקית זילוף מזלפים במרחק 3 ס"מ אחד מהשני על תבנית האפייה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.

דקורציה: ניתן להניח בטרם האפייה 1/2 אגוז פקאן או 1/2 שקד מלובן

טיפ אפיה: בעוגיות השימוש בשומן מוצק חיוני לקבלת פריכות

 

המתכון באדיבות "עץ הזית"

 

כללים פשוטים לבחירת שמן זית

 

בואו להכין שלל מתכונים נהדרים עם שמן זית:

ירקות מאודים בשמן זית

סלט עגבניות עם בצל סגול

טפנד זיתים

סלסת פלפלים חמה

ארטישוק מוקפץ עם שמן זית

רוטב אלי אוליו

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.