5 שלבים להכנת פרחים מבצק סוכר

 
משלב העלה ועד להרכבת הפרח
משלב העלה ועד להרכבת הפרח צילום: סטודיו taltalim
 
עודכן 15:38 12/07/2010

הכנתם עוגה בחושה ואתם רוצים להפוך אותה ליצירת אמנות מתוקה? מדריך קצר להכנת פרחים מבצק סוכר שישדרגו כל עוגה

 
 
 
 
 

כלים וחומרים:

עוגה טעימה, מצופה בבצק סוכר סגול בהיר

בצק סוכר פיסולי ירוק, סגול

נצנצים אכילים

מכחול נקי להדבקה

מים

 

מה עושים?

1. עלה: מבצק סוכר פיסולי ירוק יוצרים כדור קטן. את הכדור הופכים לטיפה ומשטחים. מורחים מעט מאוד מים בצידה העגול של הטיפה המשוטחת ומקפלים בעדינות לצורת עלה.

2. מדביקים את העלה המוכן במעט מים לעוגה המצופה. יוצרים עלים נוספים ומדביקים סביב העוגה.

3. פרח: יוצרים נחש באורך 2-3 ס"מ מבצק פיסולי סגול. משטחים ומורחים מעט מים לאורך רצועת הבצק שהתקבלה. מגלגלים את הבצק ליצירת פרח מסולסל.

4. מורחים מעט מים סביב הפרח, מעטרים בנצנצים אכילים ומדביקים על עלה ירוק.

5. יוצרים פרחים נוספים ומעטרים את העוגה.

 

המדריך באדיבות טל צפריר מסטודיו טלטלים המציע מגוון סדנאות לעיצוב בבצק סוכר. טלפון: 052-3714189

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.