מתכון למרק וון טון

הדפס
 
מרק וון טון עם כיסוני בצק
מרק וון טון עם כיסוני בצק צילום: ערוץ 10
 
עודכן 15:42 15/07/2010

אהרוני מכין מרק סיני עם כיסוני בצק במילוי עוף ופטריות

 

מצרכים לבצק:

כוס וחצי קמח

כפית מלח

1 ביצה

מים

 

למילוי:

250 גרם חזה עוף טחון

2 בצלים ירוקים קצוצים דק

כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

2-3 פטריות שיאטקה טריות קצוצות דק

2 כפיות סויה

2 כפות שמן

מלח

פלפל גרוס

 

למרק:

ליטר וחצי מרק עוף צח

6 פטריות שיטאקה יבשות מושרות ופרוסות

2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ

עלי בק-צ'וי פרוסים גס

כוס וחצי נבטים טריים

1 גזר חתוך לגפרורים

1 פלפל חריף פרוס

3 בצלים ירוקים קצוצים

כפית שמן שומשום

 

אופן הכנה:

- שמים את חומרי הבצק במעבד מזון לשים לקבלת בצק. עוטפים ומקררים.

- מערבבים את חומרי המילוי בקערה.

- מרדדים את הבצק לעלה דק. חותכים לריבועים של 7 ס"מ.

- שמים כפית מילוי בכל ריבוע ומקפלים לצורת וון-טון.

- מרתיחים בסיר את המרק, ג'ינג'ר, הגזר ופטריות השיטאקה ומבשלים יחד עשר דקות.

- מבשלים את הוון-טון במים רותחים כשלוש דקות.

- מחלקים 4-5 וון-טון לקערות מרק נאות. מוסיפים לקערה בצל ירוק קצוץ, בק צ'וי, פלפל חריף, נבטים ושמן שומשום.

- יוצקים על הכל מהמרק החם ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכונים בניסוח אסייתי? נסו את אלה:

מתכון לאגרול אפוי במילוי ירקות

מתכון לאורז מוקפץ עם ירקות

מתכון למרק תירס סיני

מתכונים לארוחה סינית זריזה

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.