זר מתוק בשלבים

 
אדנית אהבה
אדנית אהבה צילום: זר מתוק
 
עודכן 16:24 20/07/2010

רוצים להפתיע את בן/בת הזוג במתנה מקורית לחג האהבה? כך תכינו זר מתוק בכמה שלבים פשוטים

 
 
 
 
 

אדנית אהבה

 

הכנת חומרי הגלם:

ממתקים בצורת לבבות ובגוונים אדומים - ניתן למצוא בחנויות ממתקים השונות

מקלות שישמשו כגבעולים - ניתן להשתמש בשיפודי עץ או במקלות ברזל שניתן לקנות בחנויות פרחים

סלוטייפ או איזולירבנד

ספוג של פרחים או קלקר

כלי דקורטיבי או אדנית פלסטיק שניתן לרכוש במשתלה

קישוטים (אפשר לקנות או לעשות לבד)

עלים מלאכותיים

 

הכנת הכלי :

- רפדו את הכלי בנייר צבעוני והכניסו ספוג או קלקר בגודל המתאים.

- חשוב שיותאם בדיוק לכלי כדי שהפרחים המתוקים לא יהיו רופפים בתוצאה הסופית.

 

הכנת הפרחים:

שתי אפשרויות:

- נועצים את הממתקים בשיפודים ויוצרים פרחים.

- מחברים את הממתק לשיפוד באמצעות צלופן שקוף וסילוטייפ או איזולירבנד.

 

שזירה:

השלב הכייפי ביותר

- נועצים את הפרחים כאוות נפשכם ולפי ראות עינכם.

- מקשטים באמצעות העלים המלאכותיים וכל קישוט אחר שתמצאו או תיצרו.

 

 
שלב השזירה הוא הכייפי ביותר
שלב השזירה הוא הכייפי ביותר צילום : זר מתוק
 

זר מתוק

 

חומרי גלם:
סוכריות גומי (רכות)

שיפודי עץ

כלי של עציץ שניתן לרכוש בכל משתלה

ספוג לנעוץ בתוכו את השיפודים (אפשר לבקש במשתלות)

נייר צבעוני (עדיף נייר משי)

סרט קישוט - לא חובה

 

הכנת הפרחים:

- נועצים את הסוכריות בשיפודים, משתדלים שהשיפוד לא ייראה - כלומר לא לשפד עד הסוף.

- עוטפים כל סוכריה בצלופן שקוף ועוטפים בנייר צבעוני.

 

הכנת הכלי:

- מרפדים את הכלי בנייר צבעוני ומכניסים את הספוג (אפשר להשתמש גם בקלקר)
- מקשטים את הכלי מבחוץ עם סרט קישוט.

 

הזר הסופי:

- נועצים את השיפודים בתוך הספוג או קלקר.

- על מנת לקבל מראה יפה יותר ה"טריק" הוא לחתוך את השיפודים לאורך שמתאים לכם כך שלא יראו את השיפודים יותר מידי מהצד.

 

הזרים באדיבות "זר מתוק" הנשזרים עם המון אהבה, בעבודת יד, בשילוב עם עמותת: אנוש והאגודה למען העיוור.

 
כמה שלבים פשוטים וגם אתם תוכלו להנות ממתנה מתוקה
כמה שלבים פשוטים וגם אתם תוכלו להנות ממתנה מתוקה צילום : זר מתוק
 

כך תכינו זר מתוק בכמה שלבים פשוטים

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.