מתכון לעוגיות אלפחורס

 
קשה לעמוד בפניה
קשה לעמוד בפניה צילום: flickr papajuan74
 
עודכן 09:08 21/07/2010

דודו אוטמזגין מכין את העוגיה הפופולרית מהמטבח הארגנטינאי - אלפחורס נימוחים במילוי ריבת חלב

 
 
 
 
 

מצרכים:

150 גרם חמאה

50 גרם סוכר

50 גרם אבקת סוכר

1 חלמון

1 גרידת תפוז

1 גרידת לימון

150 גרם קמח

200 גרם קורנפלור

1 מקל וניל

8 גרם אבקת אפייה

100 גרם קוקוס

150 גרם ריבת חלב

 

אופן הכנה:

- מערבבים את החמאה, הסוכר ואבקת הסוכר.

- מוסיפים בהדרגה את החלמון, גרידת תפוז גרידת לימון ומקל הוניל.

- מוסיפים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה.

- מכניסים את הבצק לתוך קערה עטופה בניילון נצמד למקרר, למשך 5 שעות.

- מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3.5 מילימטר וקורצים עיגולים בקוטר של 2.5 סנטימטר.

- מסדרים את העוגיות על גבי מגש עם נייר אפייה ואופים בטמפ' של 175 מעלות למשך 18 דקות.

- לאחר שהעוגיות התקררו הופכים חצי מהעוגיות ומזלפים ריבת חלב ומכסים אותן עם עוגייה נוספת (סנדביץ').

- לוקחים מעט ריבת חלב ומורחים על השולחן, מגלגלים את דפנות העוגייה לתוך ריבת החלב ולאחר מכן לקוקוס.

 

מחפשים עוד מתכונים לעוגיות מפנקות? נסו את אלה:

מתכון לעוגיות שושנים במילוי קרם וניל

מתכון לגביניות

מתכון לאלפחורס שוקולד

מתכון לרוגעלך במילוי שוקולד

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.