מתכון למאפה תפוחי אדמה

 
טארט תפוחי אדמה מענג
טארט תפוחי אדמה מענג צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 14:44 22/07/2010

שכבות של בצל מטוגן עם תפוחי אדמה פרוסים דק דק ואפויים בתנור. רק להוסיף סלט ירוק בצד ולהתענג

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה דזירה, קלופים ופרוסים דק במנדולינה

2 בצלים אדומים קלופים, פרוסים עבה

5 עלי מרווה

1 כף רוזמרין

1 כוס גבינת גרוייר מגורדת

6 כפות שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

- יוצקים למחבת 3 כפות שמן וכשהוא חם מוסיפים בשכבה אחת את פרוסות הבצל, מפזרים מעל את עלי המרווה, ממליחים ומפלפלים. מטגנים חמש דקות.

- שמים בקערה את תפוחי האדמה ומערבבים אותם עם השמן הנותר, גבינה, מלח, פלפל ורוזמרין.

- בתבנית אפייה מניחים את הבצלים בשכבה אחת.

- מניחים את תערובת תפוחי האדמה בשכבה אחת על הבצל.

- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה.

- הופכים על צלחת ומגישים עם סלט ירוק.

 

מחפשים עוד מתכונים עם תפוחי אדמה? נסו את אלה:

מתכון למאפה תפוחי אדמה הונגרי

מתכון לגראטן תפוחי אדמה ובטטה

3 דרכים להכין תפוחי אדמה

מתכון לתפוחי אדמה במילוי גבינות

מתכון ללביבות תפוחי אדמה ובטטה

מתכון לרושתי תפוחי אדמה ונקניקיות

מתכון לתפוחי אדמה צלויים בציפוי תבלינים

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.