מתכון למרנג עם תותים וקצפת

 
שכבות של הנאה מתוקה
שכבות של הנאה מתוקה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 15:57 22/07/2010

קינוח מיוחד לסוף השבוע - מרנג רך עם תותים, אוכמניות וקצפת אוורירית

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג תותים

2 קופסות אוכמניות

1 ו- 1/3 כוס סוכר

רבע כוס גרנד מרנייה או ליקר תפוזים

5 חלמונים

1 כוס סוכר נוספת

2 כפות קורנפלור

1 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן הכנה:

- חוצים את התותים לאורכם. מערבבים את התותים עם האוכמניות, שליש כוס סוכר וליקר. מערבבים ומניחים לתערובת לעמוד כחצי שעה. מניחים את התערובת בכלי חסין חום.

- מקציפים את החלבונים תוך הוספה הדרגתית של כוס סוכר, עד שמתקבל קצף יציב.

- מסדרים את הקצף בערימות ערימות, שיכסו לחלוטין את הפירות.

- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 45 דקות.

- מקציפים את השמנת לקצפת.

- מחלקים את הפירות והמרנג לצלחות הגשה ומגישים עם הקצפת.

 

מחפשים עוד רעיונות לקינוחים? נסו את אלה:

מתכון לקאפקייקס וניל בציפוי שמנת

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לטארט אגסים ושוקולד

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.