מתכון לכבדי עוף עם פירה

 
קל להכנה וטעים להפליא
קל להכנה וטעים להפליא צילום: דן פרץ
 
עודכן 09:03 28/07/2010

השילוב המנצח לארוחת צהריים - כבדי עוף ברוטב מתקתק עם פטריות, בצל מטוגן ופירה תפו"א

 
 
 
 
 

מצרכים לפירה:

4 תפוחי אדמה קלופים בינוניים

100 גרם חמאה/מרגרינה

כפית אגוז מוסקט

כפית טימין קצוץ

מלח

פלפל לבן

 

מצרכים לכבדי עוף:

250 גרם כבדי עוף

יין אדום איכותי

בצל ירוק קצוץ

כף מייפל

מלח גס

פלפל שחור גרוס

חמאה/מרגרינה לטיגון

4 פטריות שמפניון פרוסות לרבעים

כף בצל לבן קצוץ דק

 

אופן הכנת הפירה:

- מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך.

- מסננים את תפוחי האדמה ומועכים בעזרת מועך עד לקבלת מרקם רצוי.

- מוסיפים את שאר התבלינים והחמאה/מרגרינה ומערבבים היטב.

 

אופן הכנת המנה:

- במחבת גדולה עם חמאה מאדים את הבצל והפטריות מעט.

- מוסיפים את הכבד וסוגרים מכל צד.

- מוסיפים את היין האדום, הבצל הירוק, המייפל ומקפיצים היטב. משאירים בצד רוטב למנה.

- מתבלים במלח ופלפל גרוס ומגישים על מצע הפירה.

 

המתכון באדיבות רשת cafe cafe המשיקה תפריט חדש ואחיד בכל הסניפים. בין החידושים בתפריט תוכלו למצוא בין 4-5 סוגים שונים של שקשוקות: פיקנטית, ים תיכונית, איטלקית קון קרנה ושקשוקת חריימה ועוד מגוון מנות.

 

מחפשים עוד מתכונים לארוחת צהריים? נסו את אלה:

מתכון לשוקי עוף עם פירות יבשים

מתכון לשווארמה ביתית

חגיגת בשרים אמריקנית - כנפיים בברביקיו, קאנטקי פרייד צ'יקן והמבורגר

מתכון לחזה עוף בלימון

מתכון לקציצות בשר וקוסקוס

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.