מתכון לסיגרים במילוי תפוחי אדמה

 
מתפצפצים בפה. אילוסטרציה
מתפצפצים בפה. אילוסטרציה צילום: flickr stevendepolo
 
עודכן 09:42 29/07/2010

לאירוח או כמנה ראשונה מיוחדת - סיגרים פריכים במילוי פירה תפו"א, בצל מטוגן ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 תפוחי אדמה גדולים, אפויים וקלופים

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור

1 ביצה

מעט אגוז מסקט

בצק פילו

ל"דבק קמח" - מעט קמח ומים מעורבבים

 

אופן הכנה:

- מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד שהם רק מזהיבים מעט.

- מועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את תערובת הבצל המטוגן וביצה.

- מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומקררים לגמרי.

- חותכים את יריעות הפילו למלבנים בגודל של 15 על 20 ס"מ.

- יוצרים צורת נקניק דק מהפירה ומניחים את הפירה לרוחב כל יריעת בצק.

- מגלגלים לסיגרים ומדביקים ב"דבק קמח".

- מטגנים בשמן עמוק ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכונים לאירוח? נסו את אלה:

מתכון לקיש פלפלים ופסטו

מתכון לגראטן תפוחי אדמה ובטטה

מתכון לבוריקיטס במילוי גבינה בולגרית וחצילים

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לטארט אגסים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.