מתכון לתחתיות ארטישוק ממולאות

הדפס
 
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר צילום: יח"צ
 
עודכן 16:29 29/07/2010

לא תאמינו כמה קל להכין - תחתיות ארטישוק במילוי בשר מתובל בניחוח אגוז מוסקט וקינמון

 

מצרכים:

1 חבילה תחתיות ארטישוק
500 גרם בשר טחון
1 צרור קצוץ פטרוזיליה

1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון
2 ביצים
1 בצל בינוני מגורר

4 כפות קמח
1/2 כוס שמן קנולה עץ הזית לטיגון
מלח

פלפל


מצרכים לרוטב:
2 כוסות מים
1 כפית כורכום
1/2 כוס סלרי קצוץ
1 בצ לקצוץ

1 כפית שום כתוש
מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

- מערבבים את הבשר עם הפטרוזיליה , תבלינים והבצל המגורר וממלאים את תחתיות הארטישוק.
- מערבבים את הביצים עם הקמח, מחממים את השמן ,טובלים את תחתיות הארטישוק הממולאות בבלילה ומטגנים עד השחמה.
- מניחים את תחתיות הארטישוק בתבנית עם נייר אפיה, מערבבים את כל חומרי הרוטב יחדיו, יוצקים מעל הארטישוק ואופים בתנור כ 20-25 דקות בחום 170-180 מעלות.

 

כללים פשוטים לבחירת שמן זית

למה כדאי לצרוך שמן זית

יש לכם מתכון על בסיס שמן זית? שלחו לנו ואולי תזכו בפרס

 

בואו להכין שלל מתכונים נהדרים עם שמן זית:

ירקות מאודים בשמן זית

סלט עגבניות עם בצל סגול

טפנד זיתים

סלסת פלפלים חמה

ארטישוק מוקפץ עם שמן זית

רוטב אלי אוליו

 

 
עוד כתבות במדור מתכון לבריאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.