פיצה עגבניות וגבינת מוצרלה

 
בתא העליון: פיצה עגבניות, ובתחתון:  קראנץ' אגוזים
בתא העליון: פיצה עגבניות, ובתחתון: קראנץ' אגוזים צילום: עיבוד מחשב: סטודיו nana10
 
עודכן 09:07 03/08/2010

הכינו את עצמכם לפינוק אמיתי - פיצה עם עגבניות וגבינת מוצרלה איכותית וגם - קראנץ' אגוזים מטריף במיוחד

 
 
 
 
 

מצרכים:

פיצה עגבניות
פיצה עגבניות צילום: אהרוני, ערוץ 10

3 עגבניות תמר בשלות פרוסות
3 כדורי מוצרלה פרוסים
שמן זית
מלח
פלפל
מעט גבינת פרמזן מגורדת
10 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

- מרדדים את הבצק לעלה דק
- מורחים במעט רוטב עגבניות
- מסדרים לסירוגין פרוסות עגבניה ומוצרלה
- מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח גס, פלפל וגבינת פרמזן
- אופים על אבן פיצות בתנור על החום הכי גבוה כשבע דקות
- לפני ההגשה מפזרים מעל עלי בזיליקום שלמים

>>בצק פיצה בסיסי
>>רוטב עגבניות לפיצה< />

 

בתא התחתון בתנור: קראנץ' אגוזים פריך

קראנץ' אגוזים
קראנץ' אגוזים צילום: אהרוני, ערוץ 10

1/2 כוס חלב
5 כפות ברנדי
1/2 כוס סוכר
1 ו- 3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
1 כוס אגוזי לוז טחונים
גרידת לימון מ-1/2 לימון
1 כפית תמצית וניל
50 גר' חמאה

אופן הכנה:

- מרתיחים חלב וסוכר
- מוסיפים חמאה, וניל וגרידת לימון
- ממשיכים לבשל עוד 10 דקות
- מוסיפים את האגוזים ולבסוף את הברנדי ומקררים לגמרי

הרכבת העוגה:

- מרדדים את הבצק למלבן במידות 25*35
- מורחים את תערובת האגוזים רק על 2/3 מהבצק
- מגלגלים לרולדה ומברישים בביצה
- מתפיחים שעה בחוץ
- אופים ב- 190 מעלות כ- 25 דקות
- מברישים בסירופ סוכר בגמר האפייה

>>בצק שמרים בסיסי
>>בצק שמרים - המדריך המלא

 

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

 

מתכונים נוספים:

מאפה בצל עם עגבניות צלויות ופחזניות בקצפת >>

מאפה גבינות ומתכון של סופלה שוקולד >>

עוף ממולא אורז ופטריות >>

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.