פסטה עם ברוקולי, קישואים וגבינה בולגרית

 
פסטה פטוצ'יני עם ברוקולי וקישואים
פסטה פטוצ'יני עם ברוקולי וקישואים צילום: יח"צ
 
עודכן 10:26 03/08/2010

מבשלים פסטה, מוסיפים ירקות ירוקים, גבינה בולגרית ורוטב עדין של שמן זית בניחוח שום ומקבלים ארוחת צהריים מהירה וטעימה

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם פסטה מבושלת  

קישוא חתוך לקוביות

חצי כוס ברוקולי

חצי כוס שעועית ירוקה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות בזיליקום קצוץ

3 כפות גבינה בולגרית

3 כפות שמן זית

2 שיני שום פרוס

 

אופן הכנה:

- מבשלים את הפסטה במים רותחים ומלח בהתאם להוראות יצרן .

- מחממים במחבת 3 כפות שמן זית.

- מטגנים לפי הסדר - קישואים, ברוקולי ושעועית.

- מוסיפים 2 שיני שום למחבת ומערבבים את כל המרכיבים.

- מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת עם 2 כפות מים ומערבבים.

- מפזרים פטרוזיליה, בזיליקום ומלח פלפל לפי הטעם.

- מגישים עם גבינה בולגרית מגורדת.

 

מחפשים עוד מתכונים לפסטה? נסו את אלה:

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

מתכון לפסטה ארבע גבינות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.