מתכון לעוגת שמרים שושנים

הדפס
 
עוגת שמרים שתפיץ ניחוחות מענגים בבית
עוגת שמרים שתפיץ ניחוחות מענגים בבית צילום: יח"צ
 
עודכן 08:37 04/08/2010

דודו אוטמזגין מלמד אתכם איך להכין עוגת שמרים רכה בצורת שושנים ובמילוי של פודינג וניל

 

מצרכים לבצק:

500 גרם קמח

200 גרם חמאה

50 גרם סוכר

1 כפית מלח

150 גרם חלב

50 גרם ביצים

15 גרם שמרים

המרת מידות ומשקלים

 

מצרכים למרנג:

6 חלבונים

400 גרם סוכר

100 גרם פודינג וניל

 

אופן הכנה:

- מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ובהדרגה מוסיפים את הביצים.

- מוסיפים מלח, קמח ושמרים ומערבבים עד לקבלת בצק.

- מוציאים את הבצק ומחלקים ל- 4 כדורים שווים. מניחים לבצק לנוח חצי שעה על השיש מכוסה בניילון.

- מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה, מכניסים פנימה את הפודינג ומערבבים מעט. מחלקים את המרנג ל- 4.

- מרדדים כל כדור על משטח מקומח למלבן 30*20 ומורחים את המרנג.

- מגלגלים לרולדה וחותכים ל- 5 חתיכות שוות. מניחים בתבנית אינגליש 35 ס"מ מרופדת בנייר אפייה (את הפנים כלפי חוץ - שושנים לאורך).

- אופים בטמפ' של 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 35-30 דקות ומוציאים.

- מאחסנים בכלי אטום למשך שבוע ימים.

 

מחפשים עוד רעיונות לקינוחים? נסו את אלה:

מתכון לפאי לימון בציפוי מרנג

מתכון לסופלה שוקולד אישי

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.