מתכון למוס שוקולד שיכור

 
מגישים בכוס שמפניה וקוצרים אינספור מחמאות
מגישים בכוס שמפניה וקוצרים אינספור מחמאות צילום: דן פרץ
 
עודכן 09:59 05/08/2010

מקבלים את סוף השבוע עם קינוח מתוק של מוס שוקולד קטיפתי בתוספת אלכוהול שמשדרג את הטעם

 
 
 
 
 

מצרכים ל- 6 מנות אישיות:

3 ביצים

חצי כוס סוכר דק דק של סוגת

חצי כפית תמצית וניל

חצי כפית נס קפה נמס

קורט מלח

מיכל שמנת מתוקה

350 גרם שוקולד מריר איכותי

חצי כוס אלכוהול משובח לפי הטעם (גרנד מרנייה, ברנדי, טריפל סק, אמרטו, אייריש קרים)

100 מ"ל שמנת מתוקה

כף סוכר


אופן הכנה:
- מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח ונס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית.

- בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה ומורידים מהאש.

- מכניסים פנימה את השוקולד שבור לקוביות ומערבבים לקבלת קרם חלק. מוסיפים את האלכוהול הנבחר ומצננים לטמפרטורת החדר.

- מקפלים לתערובת הביצים את תערובת קרם השוקולד בעדינות.

- מקציפים במערבל 100 מ"ל שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב ומקפלים אותו לתערובת שאיחדנו קודם.

- מקררים את התערובת במקרר ולאחר מכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות שמפניה אישיות.

- ניתן לקשט בפס מרנג או במיני נשיקת מרנג.

 

המתכון באדיבות סוגת.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לפאי לימון

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לאצבעות שוקולד

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.