מתכון לסלט אורז עם פלפלים

 
שילוב של טעמים ומרקמים
שילוב של טעמים ומרקמים צילום: מתוך הספר
 
עודכן 13:55 05/08/2010

קולים קוביות פלפלים עם שמן זית ותבלינים, מוסיפים אורז, זיתים ועוד שלל מרכיבים ונהנים מסלט בריא וטעים שמתאים לימות הקיץ החמים

 
 
 
 
 

מרכיבים:

כוס אורז

1 פלפל צהוב

1 פלפל כתום

1 פלפל אדום

3 כפות שמן זית + תוספת לפיזור בסוף ההכנה

מלח ופלפל גרוס טרי

50 גרם זיתים שחורים מגולענים

300 גרם כדורי מוצרלה קטנים

צרור עלי רוקט

3 כפות חומץ בלסמי לבן

בזיליקום טרי לקישוט

 

אופן הכנה:

- מבשלים את האורז לפי ההוראות על גבי האריזה, כשהאורז מוכן מסירים מהגז ומניחים לו להתקרר.

- שוטפים וחותכים את הפלפלים לשני חצאים.

- מוצירים את הגרעינים ואת העורק של הפלפל.

- קוצצים לקוביות גסות את הפלפל.

- מניחים את קוביות הפלפל על מגש אפיה מרוח בשמן זית.

- מתבלים במלח ופלפל ואופים למשך 4 דקות, מכבים את החום ומניחים לפלפל להתקרר.

- מניחים בקערה את האורז המבושל, הפלפלים, זיתים, מוצרלה ועלי הרוקט.

- מערבבים עם 3 כפות שמן וחומץ בלסאמי.

 

אופן הגשה:

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי ומקשטים עם בזיליקום לפני ההגשה.

 

המתכון באדיבות הספר 500 סלטים של סוזאנה בלייק. להשיג ברשת Blue Bandana

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? נסו את אלה:

מתכון לסלט קינואה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

מתכונים לסלטי קטניות של קיץ

סלטים שהם ארוחה

מתכון לסלט עוף פריך

לפרוייקט מתכוני קיץ

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.