מתכון לטורטליני במילוי גבינות ברוטב עגבניות

 
טורטליני ברוטב עגבניות
טורטליני ברוטב עגבניות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:19 06/08/2010

הישר מהמטבח האיטלקי - כיסוני פסטה במילוי גבינות ועשבי תיבול ברוטב עגבניות עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

500 גרם קמח (חלק קמח דורום)

5 ביצים

מלח

כף שמן זית

 

מצרכים למילוי:

250 גרם גבינת ריקוטה

150 גרם גבינת פרמזן מגורדת

2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות

1 חלמון

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל

10 עלי בזילקום קרועים

 

מצרכים לרוטב:

80 גרם חמאה

2 כפות שמן זית

3 שיני שום מעוכות

5 עלי מרווה

12 עלי בזילקום ירוק

12 עלי בזיליקום אדום

16 עגבניות שרי חצויות- לא לחצות מראש

מלח, פלפל גרוס.

 

אופן הכנה:

- מערבבים את חומרי המילוי בקערה.

- שמים את חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק קשה.

- מרדדים את הבצק לעלה דק במכשיר פסטה.

- חותכים את הבצק לריבועים של כ-8 ס"מ או קורצים מהם עיגולים.

- שמים במרכז כל בצק כף מילוי ומקפלים לטורטליני.

- מבשלים את הטורטליני במים רותחים כשלוש דקות. מסננים.

- שמים במחבת רחבה את החמאה, שמן זית, שום ומרווה ומאדים כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל ומערבבים כשתיים-שלוש דקות.

- מוסיפים את הטורטליני, המרווה והבזיליקום, מערבבים דקה ומחלקים לצלחות הגשה.

- מפזרים מעל מעט שבבי פרמזן.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה:

מתכון לפסטה עם ברוקולי, קישואים וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה עם ירקות ועוף

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.