מתכון לסמי פרדו פטל

 
סמי פרדו פטל
סמי פרדו פטל צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:33 06/08/2010

קינוח מיוחד לסוף השבוע - קרם שמנת עשיר, קפוא ומרענן עם פטל טרי

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 ביצים

4 חלמונים

2 כפיות וניל

1 כוס סוכר

מיכל וחצי שמנת מתוקה

סלסלת פטל

2 כפות מיץ לימון

2 כפות אבקת סוכר

עוד כוס פטל

 

אופן הכנה:

- מרסקים את הפטל, אבקת סוכר ומיץ הלימון לרסק חלק.

- שמים את הביצים, החלמונים, הוניל והסוכר בקערה וטורפים על אדים כעשר דקות. מקררים.

- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.

- מערבבים בעדינות את הקצפת לקרם, יוצקים לתבנית מלבנית.

- יוצקים מעל את רסק הפטל ורבעי הפטל ועם כף מערבבים לדוגמת שיש. מכסים ומקפיאים.

- מגישים בסגנון כפרי - חופרים עם כף הגשה גדולה ושמים על הצלחת.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לפאי לימון

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לאצבעות שוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.