מתכון לפסטה ברוטב פסטו

 
ארוחת צהרים בלי הרבה מאמץ
ארוחת צהרים בלי הרבה מאמץ צילום: שאטרסטוק
 
עודכן 15:53 09/08/2010

הישר מהמטבח האיטלקי - פסטה פנה ברוטב פסטו ארומטי עם בזיליקום וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים ל-4 מנות:

500 גרם פסטה פנה

7 כפות רוטב פסטו

3-4 שיני שום

עלי בזיליקום או פטרוזיליה טריים, לקישוט

100 גרם גבינת פקורינו פרוסה לפרוסות דקות או מגורדת

 

אופן הכנה:

- מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, ומבשלים בהם את הפנה עד מידת "אל דנטה" - כמעט מבושל.

- במחבת מתאים, מזליפים מעט שמן זית ומטגנים בו את הפסטו עם הפסטה המוכנה.

- מוסיפים שום כתוש.

- מעבירים את הפנה בפסטו לצלחות הגשה, מפוררים ומפזרים מעל את הגבינה ומקשטים בבזיליקום טרי.

המלצה: ניתן להשתמש גם בפרמז'ן איכותי, במקום הפקורינו ולהוסיף צנוברים קלויים.

 

המתכון באדיבות טיב טעם החוגגת את "חודש איטליה" במהלך חודש אוגוסט. במסגרת הפעילות הרשת תייבא ותשווק מוצרי אוכל מאיטליה ותצא בשלל מבצעים מיוחדים.

 

מחפשים עוד מתכונים לפסטה? נסו את אלה:

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

מתכון לפסטה ארבע גבינות

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.