מתכון לפרגיות צלויות ברוטב מתקתק

 
השילוב המנצח בין בשר לרוטב מתקתק
השילוב המנצח בין בשר לרוטב מתקתק צילום: יח"צ
 
עודכן 12:01 10/08/2010

פרגיות עסיסיות ברוטב ברביקיו עם פלחי אננס לתוספת מתיקות עדינה. רק להוסיף אורז או פירה ויש לכם ארוחה מעולה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת פרגיות - לחלק כל פרגית לשני חצאים לאורך הגב

1 אננס טרי  קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 בצלים אדומים חתוכים לרבעים

2 פלפל שושקה אדום חתוכים לרבעים

1 חזה אווז מעושן פרוס עבה וחתוך לקוביות

שיפודי עץ

 

למשרה:

1 כוס קטשופ איכותי

1/4 כוס סויה

1 כף חרדל

1 כף מחית תפוחי עץ

1 כף דבש

1 כף ווצסטר - לא חובה

1/4 כוס יין אדום מתוק

2 כפות גינגר קצוץ

1 כף שום קצוץ

1 כפית כמון

1 כפית פלפל שחור

1/4 כוס שמן קנולה

 

אופן הכנה :

- מערבבים את חומרי המשרה היטב ומניחים את הפרגיות למשך 24 שעות.

- משפדים את האננס, הבצל האדום חזה אווז ופלפל שושקה.

- צולים את הפרגיות במנגל בחום בינוני ובמקביל צולים גם את שיפודי הירקות ומגישים יחדיו.

- ניתן לצלות את הבשר עם הירקות בתנור או על מחבת.

 

המתכון באדיבות השף מאיר אדוני לטבעוף.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.