מתכון לבבקה תפוז ופרג

 
העוגה האולטימטיבית לצד קפה או תה
העוגה האולטימטיבית לצד קפה או תה צילום: יח"צ
 
עודכן 12:30 10/08/2010

עוגת תפוזים בחושה במרקם רך ומענג, מנוקדת בפרג וצימוקים. אידיאלית לצד הקפה של הבוקר

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם חמאה

2 כוסות סוכר

4 ביצים

3 כוסות קמח

3 כפיות אבקת אפיה

3/4 כוס מלית פרג (מתכון בהמשך)

קורט מלח

גרידת תפוז משני תפוזים

רבע כוס חלב

1 כוס מיץ תפוזים

 

אופן הכנה:

- מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר

- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

- מעבירים לתבנית קוגלהוף ואופים ב-180 מעלות כ-45 דקות.

- כשעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים בסירופ סוכר (סוכר ומים בכמות זהה מורתחים ביחד).

 

מלית פרג

200 גרם סוכר

240 מ"ל חלב

200 גרם פרג

1 חלמון

גרידה מלימון אחד

30 גרם צימוקים

- מבשלים את כל המצרכים עד שהתערובת רותחת ומקררים.

 

 המתכון באדיבות קונדיטורית בן עמי

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לפאי לימון

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לאצבעות שוקולד

 

 

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות