מתכון לפילה פורל עם שעועית ירוקה

 
פילה פורל עם שעועית ירוקה
פילה פורל עם שעועית ירוקה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:50 13/08/2010

ארוחת צהריים נהדרת של פילה פורל עסיסי ברוטב חמאה ושום על מצע של שעועית ירוקה פריכה

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 פילה פורל, עם העור

8 עלי מרווה

שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

 

רוטב:

80 גרם חמאה

3 שיני שום קצוצות

6 פילה אנשובי

כף צלפים במלח, שטופים

רבע כוס מיץ לימון

פטרוזיליה קצוצה

עירית קצוצה

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

- מורחים את הדגים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מצמידים לכל פילה דג עלה מרווה, בצד ללא העור.

- מורחים מחבת טפלון רחבה בשמן זית. כשהיא חמה, מניחים את הדג עם צד העור על המחבת.

- צורבים כשתי דקות, עד שהעור פריך, הופכים וצורבים דקה את הצד השני.

- במקביל מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה עם האנשובי, השום והצלפים הקצוצים. מוסיפים את מיץ הלימון, מפלפלים וממליחים מעט.

- מורידים מהאש, מערבבים פנימה פטרוזיליה ועירית.

 

שעועית ירוקה

 

מצרכים:

300 גרם שעועית ירוקה דקה

 

אופן הכנה:

- קוטמים את קצות השעועית.

- מבשלים במי מלח כשלוש דקות, מסננים מיד.

 

הגשה: מניחים על 4 צלחות הגשה ערמה קטנה של שעועית, עליה שני פילה דגים ועליהם יוצקים מהרוטב. מקשטים בעירית קצוצה.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

מתכון לברבוניות מטוגנות עם רוטב

מתכון לדג סלמון ברוטב סויה ודבש

מתכון לפילה דג בס במילוי חציל קלוי

מתכון לפילה פורל על מצע של עלי גפן

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.