מתכון לחזה עוף ברוטב ליים

 
חזה עוף ברוטב ליים וצ'ילי
חזה עוף ברוטב ליים וצ'ילי צילום: flickr_larryjh1234
 
עודכן 15:14 16/08/2010

ארוחת צהריים זריזה שמכינים לילה קודם וצולים דקה לפני ההגשה - חזה עוף ברוטב ליים, צ'ילי ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:
1 כוס ליים טרי סחוט (5-6 ליים)
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט (2 תפוזים)
1 כפית אבקת צ'ילי
1 כפית פלפלים חריפים טריים קצוצים דק
1 כפית שום קצוץ דק (3 שיני שום)
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 חזות עוף חצויות לשניים עם העור

1/2 כוס טקילה (לא חובה)


אופן הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים יחד.
- מוסיפים את העוף לתוך הקערה ומשאירים ללילה במקרר.
- מחממים את הגריל (או מחבת) ומורחים בשמן זית.
- צולים את העוף 5-10 בכל צד.
- מורידים מהגריל, מכסים היטב וממתינים כ- 5 דקות.
- מגישים חם עם פירה או אורז.

 

המתכון באדיבות חוות תקוע המשיקה לימון-ליים אמיתי הנמכר באריזה של 6 יחידות בחנויות הטבע וברשתות השיווק

 

מחפשים עוד מתכונים לארוחת צהריים? נסו את אלה:

מתכון לגלילות חצילים במילוי בשר

מתכון לפרגית צלויה ברוטב מתקתק

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לפלפלים ממולאים ברוטב עגבניות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.