מתכון לפילה בקר עם פירה

 
ארוחה מפנקת שתקצור אינספור מחמאות
ארוחה מפנקת שתקצור אינספור מחמאות צילום: יח"צ
 
עודכן 13:20 18/08/2010

מנה מרשימה של פילה בקר עם ירקות מזוגגים ביין וסילאן על מצע פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 מדליוני פילה בקר במשקל 120 גרם ליחידה

שמן זית

מלח

פלפל

 

מצרכים לירקות:

2 גזרים חתוכים למקלות

2 שורש פטרוזיליה

2 שורש סלרי

2 בצלים סגולים חתוכים לסירות

1 בקבוק יין אדום קברנה יבש

1 יין פורט מתוק

1 תרמיל הל

1 כוכב אניס

חצי כוס סילאן תמרים

2 גבעולי טימין

 

אופן ההכנה:

- מטגנים קלות את הירקות בשמן זית, לאחר מכן מוסיפים את היין, הפורט וסילאן התמרים.

- מבשלים על אש קטנה כחצי שעה עם כוכב האניס וההל ומניחים בצד עד שיתקרר מעט. 

- משמנים את הפילה בקר בשמן זית מלח פלפל ומניחים על הגריל (אפשר גם מחבת פסים) עד לדרגת עשייה רצויה.

- הגשה: מניחים את ירקות השורש במרכז הצלחת, מעל את פילה הבקר ומעט מהנוזל של הירקות.

- ניתן להוסיף בצל ירוק מסולסל ופירה תפוחי אדמה.

 

המתכון באדיבות שף רני אלבז ממסעדת suprra באשדוד

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

מתכון למפרום טוניסאי

גלילות חצילים במילוי בשר

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.