מתכון לטראפלס שוקולד לייט

 
לא חייבים לוותר על הקינוח - טראפלס שוקולד לייט
לא חייבים לוותר על הקינוח - טראפלס שוקולד לייט צילום: Cancer Help
 
עודכן 00:00 21/08/2010

בלי רגשות אשמה - כדורי שוקולד עשירים עם שיבולת שועל, צימוקים ושוקולד מריר

 
 
 
 
 

מצרכים:

120 גרם שוקולד מריר לייט

250 סמ"ק חלב

150 גרם שיבולת שועל

120 גרם צימוקים קצוצים גס (עדיף צהובים) 

אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

1. קולים בתנור בחום של 170 מעלות 150 גרם שיבולת שועל כ-10 דק'.

2. בסיר קטן ממיסים את השוקולד יחד עם החלב, אחרי שהשוקולד והחלב הופכים לתערובת אחידה מורידים מהאש ומוסיפים את הצימוקים ושיבולת השועל. ניתן להוסיף 75 סמ"ק ליקר אמרטו.

3. יוצקים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למספר שעות.

4. מוציאים מהקפאה לאחר שהתקשה, חותכים לקוביות ומצפים באבקת קקאו. ניתן לשמור בהקפאה.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת קרפ שוקולד

מתכון לגביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

 

המתכון באדיבות אבי מלמד מתוך מדור מתכוני בריאות במיזם הפילנתרופי סרטן - כל מה שבריא לך לדעת.

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.