מתכון לשוק טלה במילוי בשר ואורז

 
ארוחת חג שלא תשכח
ארוחת חג שלא תשכח צילום: יח"צ
 
עודכן 11:57 22/08/2010

מנה חגיגית ומפוארת לחג - שוק טלה במילוי בשר טחון ואורז בניחוח קינמון ואגוז מוסקט

 
 
 
 
 

מצרכים למילוי:

2.5 כוסות אורז שטוף

5 כוסות מים רותחים

½ קילו בשר עגל טחון

½ כוס שמן קנולה

2.5-3 קילו שוק טלה

כפית פלפל שחור טחון

2 כפיות קינמון טחון

2 כפיות פלפל אנגלי טחון

כפית אגוז מוסקט טחון

כף שטוחה מלח

 

לתיבול השוק:

½ כוס שמן קנולה

כפית פלפל שחור טחון

2 כפיות קינמון טחון

2 כפיות פלפל אנגלי טחון

כפית אגוז מוסקט טחון

כף שטוחה מלח

 

אופן הכנה:

1. שמים את הבשר הטחון בסיר על אש גבוהה ללא מכסה עד לייבוש הנוזלים, מוסיפים את השמן והתבלינים ומטגנים את הבשר כשתי דקות.

2. מוסיפים את האורז והמים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד לייבוש הנוזלים.

3. מתבלים את השוק משני צידיו בתבליני השוק, ממלאים במילוי אחרי שהתקרר ותופרים את הפתחים. מורחים את הצד החיצוני של השוק בשמן, עוטפים בנייר אלומיניום ואופים ב-250 מעלות למשך שעתיים.

 

המתכון באדיבות רשת חינאוי בוצ'ר שופ.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

חזה עוף במילוי פטריות

אוסובוקו טלה עם תפו"א

פילה בקר עם פירה

מפרום טוניסאי

גלילות חצילים במילוי בשר

3 דרכים לצפות פולקעס

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.